Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Wales

Некретнина на продају у Валесу

Ако тражите некретнину за продају у Велсу, морате знати да су цене у Велсу у посљедњих неколико година постојале у порасту, чак и ако су спорије него цијене у Енглеској, с Јужним Валесом, гдје је Цардифф најбољи у Сјеверном Валесу.

Генерално, цијене у Велсу су релативно стабилне захваљујући доброј вриједности у односу на југоисточно од Енглеске и подручја око Лондона.

Некретнине на продају у Велсу и изнад свега стамбено тржиште у Северном Велсу традиционално су покренули купци из Вест Мидландса у Енглеској, али у последње време агенти су примећени прилив енглеских купаца са југа, као и људи који су завршили су и одлучили да промене свој живот.

Велс обично не привлачи богате стране купце видјене у другим дијеловима Британије, иако их има у Кардифу и обалним подручјима, страни купци су углавном европски, првенствено холандски и њемачки.

У протеклих 18 месеци у Северном Велсу је све већи број америчких купаца заинтересованих за продају некретнина у Велсу, посебно тражење имања на приморју, око Аберсоцха, Англесиа и Беаумариса, као и станова са погледом на планине и океане.

Валес такође наставља да буде популаран код британских купаца који желе да имају одмор или који желе купити имовину за продају у Велсу након што заврше свој радни вијек.

  •  
    Одлазак у Велс: све информације које требате знати!

    Један од четири члана Уједињеног Краљевства са веома јаким идентитетом, Велс се сматра модерном келтском нацијом. У годинама индустријске револуције, присуство веома богатих рудника на територији омогућило је да се ова земља трансформише од типичне пољопривредне до индустријске силе. Данас ова нациј ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 13584

Prodaja Вила, Wales, Carmarthenshire, Carmarthen, Carmarthen

40,958,505.00RSD
Prodaja
Вила

300 m²
Луксузна вила,
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB