Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Wales

Некретнина на продају у Валесу

Ако тражите некретнину за продају у Велсу, морате знати да су цене у Велсу у посљедњих неколико година постојале у порасту, чак и ако су спорије него цијене у Енглеској, с Јужним Валесом, гдје је Цардифф најбољи у Сјеверном Валесу.

Генерално, цијене у Велсу су релативно стабилне захваљујући доброј вриједности у односу на југоисточно од Енглеске и подручја око Лондона.

Некретнине на продају у Велсу и изнад свега стамбено тржиште у Северном Велсу традиционално су покренули купци из Вест Мидландса у Енглеској, али у последње време агенти су примећени прилив енглеских купаца са југа, као и људи који су завршили су и одлучили да промене свој живот.

Велс обично не привлачи богате стране купце видјене у другим дијеловима Британије, иако их има у Кардифу и обалним подручјима, страни купци су углавном европски, првенствено холандски и њемачки.

У протеклих 18 месеци у Северном Велсу је све већи број америчких купаца заинтересованих за продају некретнина у Велсу, посебно тражење имања на приморју, око Аберсоцха, Англесиа и Беаумариса, као и станова са погледом на планине и океане.

Валес такође наставља да буде популаран код британских купаца који желе да имају одмор или који желе купити имовину за продају у Велсу након што заврше свој радни вијек.

  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB